Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Esmée Dros

Esmée Dros is grafisch ontwerper en vertaalt verhalen die verteld (moeten) worden. Ze is nieuwsgierig van aard en onderzoekt in haar werk hoe ze een brug kan slaan tussen beeld en inhoud. Dit doet zij in verschillende vormen vanuit haar expertise: van gekleurde figuren in publicaties tot gespreksvormen. Esmée houdt van de zon, naar de markt gaan en samenwerken met mensen uit allerlei disciplines.
 

“Als omleider wil ik graag mijn ontwerppraktijk inzetten om samen met bezoekers iets kleins te maken, waardoor je altijd met een zelfgemaakte visuele herinnering naar huis gaat."

datum
30/06/2022
tijd
19:00 – 20:00
taal
Nederlands, Engels
verder deze avond

Het museum is gratis te bezoeken van 17:00 tot 21:00 uur

 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Thursday Night Detour is gratis. Meld je om 18:55 uur aan bij de receptie. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze Thursday Night Detour.

 

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in Het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.