Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Maartje de Winter

Maartje de Winter noemt zichzelf een ‘gehandicapte op-onderzoek-gebaseerde ontwerper’. In haar werk kijkt ze vanuit een makers perspectief naar identiteit en de uitdrukking hiervan. Ze doet voor haar werk ook onderzoek naar intersectioneel feminisme en queer/crip theorieën. Daarnaast is ze actief binnen de gemeenschap voor mensen met een beperking. Verder is Maartje graag in de natuur, zijn kevers haar favoriete insecten en is jasmijn haar lievelingsthee.

"Ik betrek het persoonlijke graag in mijn omleidingen om zo samen met de deelnemers te bevragen wat maakt wie wij zijn."

datum
26/05/2022
tijd
19:00 – 20:00
taal
Nederlands, Engels
verder deze avond

Het museum is van 17:00 tot 21:00 uur gratis te bezoeken

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Thursday Night Detour is gratis. Meld u om 18.55 uur aan bij de receptie. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar voor deze omleiding.

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in Het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.